Adresas: 
Vilnius, Algirdo g., 26 
  



   
Mes dirbame:  
I - V 09:00 - 18:00  
VI-VII nedirbame    

Konsultacijos telefonu:   
kiekvieną dieną 9:00 - 21:00

 

+370 645-79295

Vizos į Rusiją

Sveiki atvykę į mūsų puslapį!   Mes džiaugiamės, kad Jūs naudojatės mūsų puslapiu. Mūsų tikslas – suteikti Jums pagalbą, gaunant vizą į Rusiją. Mūsų uždavinys – padaryti viską, kas įmanoma, kad Rusijos vizą būtų lengva ir patogu gauti ne tik Lietuvos gyventojams, bet ir kitų šalių piliečiams, esantiems Lietuvos Respublikoje. Mūsų kompanija įkurta tam, kad Jums maksimaliai palengvintų turistinės ar dalykinės vizos į Rusiją gavimą laiku ir be jokių problemų tinkamomis kainomis.
    Mūsų darbuotojai  konsultuos Jus  dėl kainų, būtinų dokumentų, atliks visus draudimo ir anketos pildymo formalumus, kurie būtini norint gauti Rusijos vizą.
   Jums reikės tik nuotraukų, paso ir noro aplankyti Rusiją. Kadangi dabar Jūs peržiūrite mūsų puslapį, reiškia turite noro arba yra būtinybė aplankyti šalį. Juk Rusijoje daugybė patrauklių ir įžymių vietų, kurortų, vertų Jūsų dėmesio. Daugelis Lietuvos gyventojų turi giminaičių ir draugų Maskvoje, Kaliningrade, Sankt – Peterburge ir daugelyje kitų miestų. 11
   Mes paruošime dokumentus ir juos pateiksime vizai gauti. Jums tik reikės nuspręsti, koks vizos tipas reikalingas. Pačios populiariausios vizos į Rusiją: vienkartinės turistinės vizos, dvikartinės ir daugkartinės dalykinės (arba verslo) vizos.Vizos i Rusija kaina priklauso nuo vizos tipo. Kiek kainuoja vieno ar kito tipo vizos, Jūs galėsite sužinoti iš žemiau pateiktų lentelių.
   Turistinė viza suteikia teisę įvažiuoti į šalį vieną kartą ir išduodama lankytis šalyje iki trisdešimties dienų. Dvikartinė dalykinė viza suteikia teisę įvažiuoti į šalį du kartus per tris mėnesius ir būti iki devyniasdešimties dienų. Dalykinė daugkartinė viza išduodama vieneriems metams, galima įvažiuoti neribotą kiekį kartų ir suteikia teisę būti šalyje iki devyniasdešimties dienų be pertraukos arba šimto aštuoniasdešimties dienų sumai.
   Kiekvienas užsienio pilietis, gavęs vizą ir įvažiavęs į Rusijos Federaciją (jei jis atvyko į šalį daugiau nei septynioms paroms), privalo prisiregistruoti pagal laikiną gyvenamąją vietą migracijos tarnyboje. Registracijos taisyklės šiuo metu nėra sudėtingos. Jeigu užsienio pilietis apsistoja viešbutyje, registracijos procedūras atlieka viešbučio personalas. Užsienio piliečiui išvykstant iš šalies nereikia informuoti migracijos tarnybos,  registracija nutraukiama automatiškai kertant valstybės sieną.

Dokumentų sąrašas

Reikalingi dokumentai ir bendrosios pastabos:

  1. Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos.
  2. Pase turi būti ne mažiau nei 3 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).
  3. Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma
    30 000 eurų).  Draudimą galite įsigyti mūsų biure.
  4. Nuotrauka: spalvota, matinė, baltame fone (3,5 x 4,5 cm, veidas turi būti apie 70%)
  5. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  6. Tranzitinės vizos įforminimui reikalingi tai pat bilietų kopijos ir viza  į šalį, į kurią vykstama (jei yra vizų režimas.
  7. Privačios vizos įforminimui reikalingas iškvietimas iš Rusijos Federalinės Migracijos Tarnybos.
    Anketiniai duomenys:

1.    Vardas, pavardė, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę)
2.    Darbovietė, adresas, telefonas
3.    Pareigos  
4.    Gyvenamosios vietos adresas, asmens telefonas,
5.    Gimimo data ir vieta (valstybės, miestas) 
6.    Imigravimo metai į LR  (jei gimė ne LR)

Nauji straipsniai

Vizos i Rusiją Panevėžyje

Vizos i Rusija Marijampoleje

 

1 1 1 1 1 Rating 4.37 (93 Votes)
Rusijos viza - 4.4 out of 5, based on 93 votes